Maalaustyöt sisä- ja ulkotilojen pinnoille

Maalaustyöt toteutuvat helpoiten ammattimaalarin tekemänä. Vaikka ajatuksena olisi, että maalaustyöt voisi hoitaa kesäloman aikana vihellellen, saattaa tylsistyttäviä haasteita kuitenkin tulla vastaan.

Maalarimme maalaavat kauniisti pieniä ja suuria pintoja, sisällä ja ulkona!

Sisämaalaukset

Sisätilojen maalaamisella pystyy vaikuttamaan tilan tuntuun ja tunnelmaan. Haluatko seinillesi uuden ja hehkeämmän värin? Kerro toiveesi ja me toteutamme maalaustyön tehokkaasti ja huolellisesti.

Ulkomaalaukset

Talojen ulkopinnan kokevat kovia vuodenajasta toiseen. Auringonpaiste, vesisade, pakkanen, tuuli ja tuiverrus muokkaavat talosi pintaa omaan tahtiinsa. Tämän vuoksi ulkotiloissa pintoja on aiheellista maalata uusiksi, jotta maalipinta suojaisi alla olevaa materiaalia mahdollisimman hyvin.

Teemme maalaustyöt ulkopinnoille asianmukaisin menetelmin ja välinein.

Teemme myös talon julkisivujen puhdistusta. Kysy lisää!

Tasoitetyöt & tasoiteurakointi

Kauniin ja siistin työtuloksen aikaansaamiseksi sekä sisätiloissa että ulkotiloissa pitää toteuttaa huolellisesti tehty tasoitetyö.

Sisätilojen tasoitetyöt

Teemme laadukkaat tasoitetyöt sisätilojen seinille, katoille ja lattioille, jolloin tasoitetulle pinnalle on helppo työstää kaunis lopullinen pinta esimerkiksi maalaten tai tapetoiden.

Ulkopintojen tasoitetyöt

Ulkopintojen saneerauksiin ja rappauksiin kuuluu tärkeänä osana myös tasoitetyöt. Teemme tasoitetyöt ulkopinnoille, siten että lopputulos on toivotunlainen.