Remontit

Remontoinnin avulla pidät kotisi kunnosta ja arvosta huolta. Ammattilaisen toteuttamana työt toteutuvat jouhevasti ja aikataulutetusti, jolloin sinun ei tarvitse uhrata omaa vapaa-aikaasi tai kuormittaa mieltäsi remontin haasteilla!

Keittiöremontti

Remontoinnin avulla keittiöstä tulee käytännöllisempi ja viihtyisämpi, sillä siihen voi valita itseään miellyttävimmät ominaisuudet ja erikoisuudet.

Teemme keittiöremontteja ja -asennuksia huolellisella ja ammattitaitoisella otteella.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Pesutilat ovat huomattavasti mukavammat, kun ne ovat hyvässä kunnossa ja hyvin toteutetut. Teemme kaakeloinnit, kalusteasennukset ja kaiken tarpeellisen, jotta sinulle saadaan toimiva kylpyhuone.

Myös saunatilat kaipaavat välillä remontointia ja lauteet vaihtamista. Tilaa meidät toteuttamaan saunasi remontointi ja asennus!

Märkätiloissa toteutetaan aina myös vesieristyksiä, joihin henkilöstöltämme löytyy asianmukaiset sertifikaatit.

Huoneistoremontti

Haaveiletko koko asuinhuoneiston uudesta ilmeestä? Teemme myös kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, jotka pitävät sisällään asiakkaan kanssa erikseen sovitut asiat. Huoneistoremonttiin voi kuulua muun muassa: tapetointi, maalaustyö, lattia-asennus, katon panelointi ja erilaiset kalusteasennukset.

Ota meihin yhteyttä, kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!