Maalaustyöt ammattimaalarin tekemänä

Maalaus- & tasoitetyöt

Maalaustyöt sisä- ja ulkotilojen pinnoille

Maalaustyöt toteutuvat helpoiten ammattimaalarin tekemänä. Ulkoistaessasi maalauksen ammattilaiselle, takaat siistin lopputuloksen. Maalarimme maalaavat kauniisti pieniä ja suuria pintoja, sisällä ja ulkona. VDM Kivitalo Rakennus Oy toimii Uudellamaalla.

Sisämaalaukset

Sisätilojen maalaamisella pystyy vaikuttamaan tilan kokoon ja tunnelmaan. Haluatko seinillesi uuden ja hehkeämmän värin? Kerro toiveesi ja me toteutamme maalaustyön tehokkaasti ja huolellisesti.

Ulkomaalaukset

Talojen ulkopinnan kokevat kovia vuodenajasta toiseen. Auringonpaiste, vesisade, pakkanen, tuuli ja tuiverrus muokkaavat talosi pintaa omaan tahtiinsa. Tämän vuoksi ulkotiloissa pintoja on aiheellista maalata uusiksi, jotta maalipinta suojaisi alla olevaa materiaalia mahdollisimman hyvin. VDM Kivitalo Rakennus Oy hoitaa maalaustyöt ulkopinnoille asianmukaisin menetelmin ja välinein.

Teemme myös talon julkisivujen puhdistusta. Kysy lisää!

 

Ota yhteyttä ›

Tasoitetyöt & tasoiteurakointi

Kauniin ja siistin työtuloksen aikaansaamiseksi sekä sisätiloissa että ulkotiloissa pitää toteuttaa huolellisesti tehty tasoitetyö. VDM Kivitalo Rakennus Oy hoitaa tasoitetyöt huolellisesti Uudenmaan alueella.

Sisätilojen tasoitetyöt

Teemme laadukkaat tasoitetyöt sisätilojen seinille, katoille ja lattioille, jolloin tasoitetulle pinnalle on helppo työstää kaunis lopullinen pinta esimerkiksi maalaten tai tapetoiden.

Ulkopintojen tasoitetyöt

Ulkopintojen saneerauksiin ja rappauksiin kuuluu tärkeänä osana myös tasoitetyöt. Teemme tasoitetyöt ulkopinnoille siten, että lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä ›